Fysiotherapie behandeling

Fysiotherapie is een behandeling om beter te bewegen. Een fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. Met mijn kennis en kunde help ik als fysio in Geldrop bij het voorkómen, verhelpen of verminderen van lichamelijke klachten aan – zoals het in medische termen heet – het bewegingsapparaat.

Jij bent niet de enige die misschien een fysiotherapeut nodig heeft. Jaarlijks gaan ruim drie miljoen mensen naar de fysio. Iedereen heeft zo zijn eigen klachten. Soms veroorzaakt door een ongeval of blessure, vaak ook niet. Loop niet langer door dan nodig is met je klachten.

De oplossing en behandeling van jouw klachten zijn uniek, zoals ieder mens uniek is. Allereerst onderzoek ik welke problemen er zijn en wat mogelijk invloed heeft op die problemen. Jouw klachten probeer ik op te lossen met mijn gereedschapskist aan behandelmethoden.

Omdat ik liever zoek naar een passende oplossing dan dat ik me houd aan vooraf bepaalde behandelmethoden en -tijd, kies ik ervoor om niet gecontracteerd te zijn bij zorgverzekeraars. Dat betekent dat ik als fysiotherapeut geen contract heb met zorgverzekeraars, met regels en vereisten om mijn behandelingen te kunnen laten vergoeden.

Vergoeding

De vergoedingen voor fysiotherapie zijn anders dan voor chiropractie. José heeft geen contracten met de zorgverzekeraars als fysiotherapeut, en dus valt haar behandeling onder niet-gecontracteerde zorg. U kunt dus nog wel declareren, maar u krijgt mogelijk minder terug. Dit heeft geen invloed op uw eigen risico. De betaling verloopt verder zoals u gewend was bij ons.