Tarieven

Vergoedingen

De kosten voor chiropractische en fysiotherapeutische behandeling wordt al jarenlang vanuit het aanvullend pakket van de zorgverzekering vergoed. Hoeveel dit is ligt aan het pakket dat u gekozen heeft.

Hoeveel behandelingen krijgt u vergoed?

Omdat de vergoeding per verzekeraar en per aanvullend pakket verschilt, hebben we voor uw gemak de vergoedingsregelingen op een rijtje gezet. Kijk hier voor de lijst met vergoedingen chiropractie. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars en zijn aangesloten bij de NCA, onze chiropractoren staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van de SCN. Voor de fysiotherapie heeft de praktijk dit niet, Fysiotherapie Avalon levert ‘ongecontracteerde fysiotherapie’. Kijk hier voor de lijst met vergoedingen fysiotherapie.

Geen eigen risico

Voor chiropractie en fysiotherapie geldt géén verplicht eigen risico van € 385,- of een nog hoger vrijwillig eigen risico! Dit verplichte en vrijwillige eigen risico geldt namelijk alleen voor zorg uit de basisverzekering en dus niet voor zorg die door een aanvullende verzekering is gedekt.

Tarieven

Kennismakingsgesprek gratis
Eerste consult:

– intake gesprek

– lichamelijk onderzoek

– uitgebreide rapportage

– behandeling

€ 90,00
Behandeling    € 61,00
Echografisch onderzoek € 35
Röntgenonderzoek (nota via Diagnostiek voor U) zie actuele tarievenlijst
Hernieuwd onderzoek als u langer dan 1 jaar niet bent geweest (ongeveer 30 min) € 72,00
Administratiekosten ivm overmaken € 2,50