Chiropractie Eindhoven

Chiropractie Eindhoven nodig? Wij bij Chiropractie Avalon werken graag met u samen aan uw gezondheid. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van de wervelkolom en omliggende spieren zijn wij in staat om uw functionele beperkingen vast te stellen, te behandelen en te voorkomen. Daarnaast helpen wij u ook om gezonder en fitter te worden om zo uw leven aangenamer en pijnvrij te houden. Met ons team van specialisten staat uw gezondheid centraal!

Wat is chiropractie nu eigenlijk?

Chiropractie is een alternatieve geneeswijze die zich concentreert op de wervelkolom en omliggende spieren en gewrichten. De chiropractor kan u helpen bij rugklachten, nekklachten en andere klachten die te maken hebben met wervels en gewrichten. Door het uitoefenen van een gecontroleerde kracht op de plek van de klacht, kan de chiropractor de balans van de zenuwen herstellen. Dit doen we in onze praktijk in de buurt van Eindhoven. Na de eerste behandeling voelt u direct verlichting van de pijn. Het is echter wel aan te raden om meerdere behandelingen te ondergaan, zo raakt u volledig verlost van de pijn en is de kans op terugslag vele malen kleiner.

Welke behandelingen zijn er?

Het type behandeling hangt sterk van de klacht af. Elke klacht is anders en de behandeling wordt hier dan ook perfect op afgestemd. Tijdens het eerste consult bespreken wij met u de klachten, stellen wij een behandelplan op en kijken we of we door middel van uw eetgewoonten, sport etc. kunnen voorkomen dat de klachten terugkeren. Chiropractie in Eindhoven maakt het leven weer aangenaam en pijnvrij.

Waar wij u bij kunnen helpen:

Chiropractie is geschikt voor alle leeftijden. De meest voorkomende klachten zijn klachten in de rug, nek, schouders en in het hoofd. Naast deze klachten kunnen wij u ook helpen bij:

Chiropractie Eindhoven

Hoe behandelen wij uw klachten in Eindhoven?

Een van de meest gebruikte behandeltechnieken is de “Diversified Technique”, waarbij een gecontroleerde kracht wordt uitgeoefend op het gewricht. Hierbij is regelmatig een klein “knakje” te horen, dit als gevolg van een snelle drukwisseling in het gewricht. Benieuwd naar onze andere technieken? Bekijk dan alle behandelingen op de website of maak vrijblijvend een afspraak.

Chiropractie wordt al jaren vergoed bij een aanvullende zorgverzekering. Voor chiropractie in Eindhoven geldt géén eigen risico. Dit geldt alleen voor zorg uit de basisverzekering.

Kom bij ons langs in de praktijk van Chiropractie Eindhoven!

Wilt u de beste behandeling voor uw klachten? Dan bent u bij chiropractie Avalon in de buurt van Eindhoven aan het juiste adres. Wij werken al jaren efficiënt aan de klachten van patiënten. U kunt via de website een online afspraak maken of een vervolg afspraak. Als u liever telefonisch contact met ons wilt opnemen is dat ook mogelijk met het volgende nummer: 040 – 78 78 488.

Afspraak maken