Chiropractie Geldrop

Welkom op de website van Chiropractie Avalon. Voor professioneel chiropractie in Geldrop. Wij werken graag samen met u aan uw gezondheid. Wij zijn experts op het gebied van de wervelkolom en houden ons vooral bezig met het vaststellen, preventie of behandeling in functionele beperkingen. Daarnaast helpen wij u ook om gezonder en fitter te worden om zo uw leven aangenamer en pijnvrij te houden. Wij hebben een team vol specialisten die uw gezondheid voorop stellen.

Chiropractie Geldrop
Chiropractie Geldrop

Waarom kiezen voor chiropractie Geldrop?

Chiropractie is een tak van de traditionele gezondheidszorg die zich vooral bezighoudt met de preventie, behandeling en diagnose van functionele beperkingen en de effecten op uw zenuwstelsel en de algemene gezondheid. Uw zenuwstelstel is het belangrijkste systeem in uw lichaam, het stuurt signalen aan dat de andere systemen in uw lichaam reguleert. De functie van het zenuwstelsel is vitaal voor de mens, uw lichaam beschermt het systeem daarom ook erg goed. De hersenen worden bijvoorbeeld goed beschermd middels de harde schedel en het ruggenmerg door de wervelkolom. De wervelkolom is ook essentieel om te zorgen dat u zichzelf kunt bewegen, wanneer er een blokkade in uw wervelkolom ontstaat zorgt dit ervoor dat u problemen krijgt met functioneren. Dat is het moment dat een chiropractor aan bod komt, die gaat onderzoek doen naar uw gehele systeem om de oorzaak te achterhalen.

Welke behandelingen zijn er?

Op het moment dat u met uw klachten bij ons komt doen we eerst altijd een consult, hierin kijken wij naar uw algehele gezondheid. Dat betekent dat we niet alleen bijvoorbeeld naar uw rug of nek kijken maar ook naar u gehele leefstijl. Dat heeft namelijk invloed voor ons om de beste aanpak van uw probleem te bepalen. Chiropractie Geldrop nodig? Wij helpen u graag verder met gedegen advies en professionele behandelingen.

Welke klachten behandelen wij:

Chiropractie loopt heel erg uiteen omdat het ook ingezet kan worden voor alle leeftijden. De voornaamste klachten die behandeld worden door een chiropractor zijn de rug, nek, schouder en hoofdpijnklachten. Naast de genoemde klachten zijn er ook nog vele andere klachten die wij behandelen, hieronder noemen wij er een paar op:

Behandelingstechnieken in Geldrop!

Er zijn verschillende behandelingstechnieken, er zijn bijvoorbeeld technieken waar een klein duwtje wordt gegeven waar een klein knakje bij te horen is. Dit is het gevolg van een snelle drukwisseling in het gewricht. Deze techniek wordt ook wel de Diversified Technique genoemd en is een van de meest gebruikte technieken bij Chiropractie Geldrop. Als u benieuwd bent naar onze andere technieken kunt u gerust een kijkje op de site nemen waar wij alle technieken benoemen en uitleggen. De beste manier is natuurlijk om een persoonlijke afspraak te maken zodat wij een consult kunnen doen bij uw situatie en problemen. Dit wordt al jaren vanuit een aanvulling van de zorgverzekering vergoed, dit ligt wel aan het zorg pakket dat u hebt gekozen. Vraag het gerust even na na bij uw eigen zorgverzekeraar voor aanvullende informatie.

Kom bij ons langs in de praktijk

Wilt u de beste behandeling voor uw klachten? Dan bent u bij Avalon (Chiropractie Geldrop) aan het juiste adres. Wij werken al jaren efficiënt aan de klachten van patiënten. U kunt via de website een online afspraak maken of een vervolg afspraak. Als u liever telefonisch contact met ons wilt opnemen is dat ook mogelijk met het volgende nummer: 040 – 78 78 488.

Afspraak maken