Chiropractor Geldrop

Chiropractor Geldrop nodig? Het liefst een beetje in de buurt? U kunt terecht bij Chiropractie Avalon in Geldrop. Onze specialisten verhelpen graag uw klachten rondom de wervelkolom, het zenuwstelsel, de spieren en gewrichten. Wij adviseren u ook graag op het gebied van eetgewoonten en manieren om fitter en gezonder te worden. Samen met u werken wij aan uw gezondheid. Ons team van specialisten staat graag voor u klaar!

Chiropractor Eindhoven

Wat doet een chiropractor in Geldrop dan precies?

Een chiropractor helpt u bij klachten die te maken hebben met uw wervelkolom, zenuwstelsel en gewrichten. Bij chiropractie ligt de nadruk op manuele therapie, inclusief wervelmanipulaties en correcties. Door de wervelkolom recht te zetten verlossen wij u van de pijn. Na de eerste behandeling zult u gelijk verlichting voelen. Echter kost het een aantal behandelingen om de klachten geheel te laten verdwijnen.

Welke klachten behandelt een chiropractor in Geldrop?

Heeft u last van rug, nek of wervelklachten? Dan kunt u terecht bij een chiropractor. Als u kiest voor Chiropractie Avalon (chiropractor Geldrop), dan kiest u voor een professionele organisatie met jaren ervaring. De chiropractor bespreekt met u de klachten en maakt een behandelplan. Daarna start hij met de eerste behandeling om uw klachten te herstellen. Door middel van wervelmanipulatie’s en correcties zal de chiropractor uw wervelkolom herstellen. U kunt hierbij een “knakje” horen, dit is het gevolg van een snelle drukwisseling en is geheel pijnloos.

Behandelingen bij de chiropractor in Geldrop.

De specialisten van Chiropractie Avalon in Geldrop kunnen uw klachten verhelpen. Naast de gebruikelijke rugklachten, nekklachten en schouderklachten, helpen wij u ook bij:

Hoe wij rugklachten behandelen!

Samen met een van onze specialisten bespreekt u uw klachten, kijkt u naar uw levensstijl en bekijken we uw eetgewoonten. Aan de hand van die informatie maken wij samen met u een behandelplan. Wij maken met u een afspraak voor een uitgebreid onderzoek. Hierin kijken wij naar de oorzaak van uw klachten. Het aantal behandelingen bij een chiropractor kan per klacht verschillen. Over het algemeen heeft u aan 6 tot 7 behandelingen genoeg. Deze behandelingen worden meestal geheel of gedeeltelijk vergoed door alle zorgverzekeraars. Wij raden u wel aan om van te voren uw polisvoorwaarden te controleren.

Nadat wij uw klachten verholpen hebben, adviseren wij u hoe u kunt voorkomen dat de klachten terugkomen. Denk hierbij aan trainingsprogramma’s, gezondheidsadviezen, voedingspatronen en oefeningen om uw houding te veranderen.

Neem nu contact op met onze chiropractor in Geldrop.

Heeft u vragen over onze behandelingen of wilt u graag een afspraak maken met onze chiropractor in Geldrop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@chiropractieavalon.nl of bel naar 040 – 78 78 488. Als u komt voor een echo, doet de chiropractor eerst een intake gesprek met u en een kort onderzoek. Daarna wordt een echo gemaakt van het gebied waar uw klachten heeft. U krijgt meteen de uitslag. Als de chiropractor u zelf kan helpen kan met u meteen een behandelplan worden opgesteld. Zo niet dan verwijst zij u door/ terug. Dit consult duurt ongeveer een uur.

Afspraak maken