Chiropractor Eindhoven

Voor een chiropractor in Eindhoven gaat u naar Chiropractie Avalon. Het is onze passie om als chiropractor in Eindhoven samen met u aan uw gezondheid te werken. Wij werken aan het verhelpen van al uw klachten op het gebied van de wervelkolom, het zenuwstelsel, de spieren en gewrichten. Daarnaast helpen we u ook om gezonder en fitter te worden. Wilt u meer bewegingsvrijheid of uw pijn bestrijden? Wij staan elke werkdag met ons team voor u klaar om uw lichaam terug in evenwicht te brengen met een totaaloplossing voor uw gezondheidsproblemen.

De filosofie van José Koelink-Verstraeten (chiropractor Eindhoven) is dat we al onze patiënten behandelen zoals wijzelf behandeld zouden willen worden. Het is onze persoonlijke verplichting dat de patiënt altijd tevreden weer naar buiten loopt. Tijdens het eerste consult zal er een realistisch beeld gegeven worden van wat bereikbaar kan zijn. Daarom zorgen wij voor een goede uitleg over zaken als behandelmogelijkheden, risico’s en de te nemen stappen. Als Chiropractor Eindhoven helpen wij u namelijk graag van uw rugpijn, schouderpijn of nekpijn af.

Chiropractor Eindhoven

Wat doet een chiropractor in Eindhoven dan precies?

Heeft u last van een blokkade in het wervelkolom? Een chiropractor houdt zich bezig met de diagnose, behandeling en preventie van stoornissen tussen het zenuwstelsel en de gewrichten van de wervelkolom. Doormiddel van het rechtzetten van de wervelkolom worden de klachten opgeheven. De nadruk ligt op manuele behandeling, inclusief wervelmanipulaties en correcties. Vaak wordt chiropractie gebruikt om de mobiliteit van gewrichten te verbeteren. Hierdoor verlicht de behandelingen pijn in spieren, gewrichten, botten en bindweefsel. Dit kan bijvoorbeeld na een val zijn of na langdurig herhaalde belasting.

Welke klachten zou een chiropractor behandelen?

Als u last heeft aan de rug, nek of wervelkolom zou u een chiropractor moeten raadplegen. Door blokkades van wervels of andere gewrichten in het lichaam kunnen er problemen ontstaan waarbij ze minder goed bewegen en functioneren. Deze stoornissen beïnvloeden de functie van de wervelkolom en het zenuwstelsel. Hierdoor kunt u klachten ervaren, zoals uitstralingen in armen, benen of naar het hoofd (hoofdpijn). Door dit gericht te laten onderzoeken of te behandelen door een chiropractor lokaliseert en corrigeert deze blokkades. Daarnaast is er aandacht voor o.a. spieren en de werking daarvan, andere gewrichten, oefeningen, dieet, stressbeheersing en de (werk)houding.

Welke behandelingen bij de Chiropractor in Eindhoven!

Een chiropractor van Avalon in Eindhoven kan een einde maken aan allerlei pijnklachten, van rug- of nekpijn tot aan gewrichtspijn. De meest voorkomende indicaties vindt u hieronder:

Hoe werkt een behandeling bij Chiropractie Avalon?

Onze vestiging staat in Geldrop maar we zijn actief voor iedereen uit de regio. Dus ook Eindhoven. Onze chiropractor kijkt niet alleen naar uw rug, nek en wervelkolom maar ook naar uw leeftijd en gezondheid. Hierdoor kunnen we de beste behandeling voor uw probleem bepalen. Door dit te bepalen wordt er een afspraak met u gemaakt waarin een uitgebreid onderzoek wordt gedaan. In dit onderzoek worden de volgende punten besproken en onderzocht. Uw medische voorgeschiedenis, Lichamelijk onderzoek en aanvullende testen. Denk hierbij aan gemaakte röntgenfoto’s en scans die ook van belang zijn voor het onderzoek. Gebaseerd op het onderzoek van de medische voorgeschiedenis, het lichamelijke onderzoek en de bevindingen van eventueel aanvullende testen zal uw chiropractor u advies geven. Ook zal de chiropractor aangeven hoeveel behandelingen er nodig zijn om het probleem te verhelpen. Dit zal altijd in overleg zijn met uw huisarts zodat ook de huisarts op de hoogte is van uw klachten.

Als het onderzoek is gedaan en er duidelijk is wat de klachten zijn kan onze chiropractor van Avalon in Eindhoven de behandelingen uitvoeren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van speciale behandeltafels waar we de chiropractische manipulatietechnieken op u uitoefenen. Het aantal behandelingen bij een chiropractor kan per klacht verschillen. Vaak ligt dit rond de 6 tot 7 behandelingen. De behandelingen worden meestal geheel of gedeeltelijk door alle ziektekostenverzekeraars vergoed. Controleer voor de zekerheid van te voren uw polisvoorwaarden.

Als uw klachten zijn verholpen besteden wij altijd nog aandacht aan het voorkomen van dezelfde klachten of mogelijke andere problemen. U kunt hierbij denken aan trainingsprogramma’s, gezondheidsadviezen, optimaal voedingspatroon en oefeningen voor de juiste houding.

Neem nu contact op met onze Chiropractor in Eindhoven.

Uw chiropractor in de buurt van Eindhoven helpt u met onderzoek, diagnose en deskundige behandeling graag van uw klachten af. Heeft u nog vragen over onze deskundige behandeling, onderzoek, diagnose of wilt u graag een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040-78 78 488 of stuur een bericht naar info@chiropractieavalon.nl.

Afspraak maken