Routebeschrijving

De praktijk is gelegen tegenover Sociaal Cultureel Centrum de Hofdael, bij schoorsteen de Bleek. Voor een routebeschrijving naar de praktijk, kunt u naar beneden scrollen of klik op het kaartje op ‘Weergeven op Google Maps’ en klik vervolgens op ‘Routebeschrijving’. Type bij ‘o’ de locatie vanaf waar u wilt vertrekken. Google maps zal u een route naar de praktijk geven.


Bekijk op een grotere kaart

Vanuit Eindhoven
Neem vanaf de rondweg Piuslaan/ Jeroen Boschlaan, bij de stoplichten bij de DAF/ Ford garage de afslag richting Geldrop. Dit is de Geldropseweg/ Eindhovenseweg/ Nieuwendijk.
Volg deze weg tot aan de rotonde bij de kerk/ AH in het centrum van Geldrop. Steek deze recht over, dit is de Mierloseweg.
Sla rechtsaf bij de stoplichten, dit is de J. Peijenenburgweg. Sla bij de volgende stoplichten weer rechtsaf. Dit is de Molenstraat. Hier kunt u parkeren. De praktijk ligt in de Wielstraat, deze vindt u als u naast ‘Care Power’ de straat in gaat. De praktijk ligt dan aan de linkerkant van de straat.

Vanuit Nuenen
Vanaf de rotonde op Eeneind gaat u de Collse Hoefdijk/ Nuenenseweg op.
Als u Geldrop binnenkomt, rijdt rechtdoor op de rotonde.
Bij de volgende rotonde bij de kerk/ AH gaat u linksaf, dit is de Mierloseweg.
Sla rechtsaf bij de stoplichten, dit is de J. Peijenenburgweg. Sla bij de volgende stoplichten weer rechtsaf. Dit is de Molenstraat. Hier kunt u parkeren. De praktijk ligt in de Wielstraat, deze vindt u als u naast ‘Care Power’ de straat in gaat. De praktijk ligt dan aan de linkerkant van de straat.

Vanuit Mierlo
Rijdt vanaf de Geldropseweg/ Mierloseweg richting Geldrop. Ga bij de tweede stoplichten linksaf, dit is de J. Peijenenburgweg.
Sla bij de volgende stoplichten weer rechtsaf. Dit is de Molenstraat. Hier kunt u parkeren. De praktijk ligt in de Wielstraat, deze vindt u als u naast ‘Care Power’ de straat in gaat. De praktijk ligt dan aan de linkerkant van de straat.

Vanuit Heeze
Rijdt vanaf de Geldropseweg richting Geldrop. Ga op de rotonde rechtdoor en rijdt onder het viaduct van de A67 door. Steek de volgende rotonde ook recht over. Houdt bij de splitsing rechts aan en rijdt het Bogardeind op.
Bij de stoplichten rijdt u rechtdoor richting het St. Annaziekenhuis. Blijf de weg volgen als deze een bocht naar rechts maakt. Dit is de Langstraat. Bij de kruising gaat u rechtdoor de Molenstraat in. Hier kunt u parkeren. De praktijk ligt in de Wielstraat, deze vindt u als u naast ‘Care Power’ de straat in gaat. De praktijk ligt dan aan de linkerkant van de straat.

Vanaf de A67
Neem afslag 34 richting Geldrop/ Heeze. Rijdt onderaan de afslag richting Geldrop.
Houdt bij de splitsing rechts aan, dit is het Bogardeind.
Ga bij de stoplichten rechtdoor, u rijdt het centrum van Geldrop binnen, de weg maakt een bocht naar rechts. Dit is de Langstraat. Rijdt bij de kruising rechtdoor, dit is de Molenstraat.
Hier kunt u parkeren. De praktijk ligt in de Wielstraat, deze vindt u als u naast ‘Care Power’ de straat in gaat. De praktijk ligt dan aan de linkerkant van de straat.