In november gratis screening bij uw NCA-Chiropractor 

Hebben kennissen, familieleden of heeft u zelf bijvoorbeeld rugklachten, nekpijn, of hoofdpijn? Noteer de ‘Dag tegen Rugpijn’ 3 november 2019 dan vast in uw agenda. Op deze dag komt Chiropractie Nederland in beweging. We willen laten zien dat wij mee kunnen werken aan vermindering van volksziekte nummer 1: lage rugklachten!  

Er worden o.a. rugscreeningsdagen gehouden. Uw NCA chiropractor biedt u de mogelijkheid om uw rug/bewegingsstelsel gratis en vrijblijvend  te laten checken op de aanwezigheid van mogelijke functie problemen. Dit is in de week aansluitend aan de ‘Dag tegen Rugpijn’, van maandag 4 t/m donderdag 7 november.

Wanneer biedt chiropractie mogelijkheden?

Een groot deel van de patiënten komt met rugklachten, van algemene lage rugklachten tot bekkenpijn, ischias en hernia. Tevens behandelt de chiropractor mensen met nekpijn, hoofdpijn, migraine, pijn tussen de schouderbladen, pijn in de ledematen, maar ook bij gewrichtsslijtage (artrose) kan er vaak verlichting worden geboden.

Afspraak maken

Voor een ‘rugcheck’ kunt u een afspraak maken telefonisch via 040 – 78 78 4 88 of online. Een check duurt ongeveer 15 minuten.