Het team

Chiropractor José Verstraeten DC, MChiro

José begon in 2004 haar carrière als fysiotherapeute. Echter na een tijdje gewerkt te hebben vond ze de resultaten van de verschillende fysiotherapeutische technieken tegenvallen. Met name bij de behandeling van rugklachten. Ze besloot om de opleiding tot chiropractor (Master) in Engeland  te volgen en is sinds 2010 werkzaam als chiropractor. Inmiddels heeft zij zich gespecialiseerd in sportchiropractie.

De kennis en vaardigheden van de uit Amerika afkomstige chiropractie geven goede resultaten. Daarnaast maakt de holistische visie binnen de chiropractie dat zij de gezondheid en de mens veel meer als geheel kan behandelen. Hierdoor is het mogelijk om niet alleen bijvoorbeeld een rugklacht te verhelpen, maar om ook de algehele gezondheid op een hoger niveau te krijgen. Tot op de dag van vandaag is José steeds op zoek naar technieken die op een zo kort mogelijke termijn klachten verlichten. Zij is aangesloten bij de NCA en geregistreerd in het kwaliteitsregister van de SCN.

In het dagelijks leven loopt José graag hard en is moeder van een zoon en dochter.

Chiropractor Robbie Corell DC, MChiro

Robbie is letterlijk opgegroeid met chiropractie. Tot zijn 5de woonde hij in Ipswich (VK) in het pand waar zijn vader een chiropractiepraktijk had. Aangezien ook zijn opa en oom chiropractoren waren, was het voor Robbie een natuurlijk stap om op zijn 18de chiropractie te gaan studeren.

Opleiding
Robbie heeft de 5-jarige universitaire opleiding tot chiropractor aan het AECC in Bournemouth (VK) gevolgd en is in 2008 afgestudeerd.

Na een jaar in Colchester (VK) te hebben gewerkt kreeg Robbie een baan aangeboden bij Chiropractie Wijchen. Robbie ging de uitdaging aan en verhuisde naar Nederland. Na zijn verhuizing naar Nederland pikte hij de Nederlandse taal en cultuur snel op.

Niet lang daarna was zijn volgende uitdaging een feit: een studie Functionele Neurologie aan het Carrick Institute. In 2014 kreeg hij zijn diploma van de American Chiropractic Neurology Board. Sindsdien heeft Robbie met zijn vergaarde kennis al heel wat mensen kunnen helpen en blijft hij nascholing op het gebied van functionele neurologie volgen om zijn patiënten beter te kunnen behandelen. Hij is aangesloten bij de NCA en geregistreerd in het kwaliteitsregister van de SCN.