Het team

Chiropractor José Verstraeten DC, MChiro

José begon in 2004 haar carrière als fysiotherapeute. Echter na een tijdje gewerkt te hebben vond ze de resultaten van de verschillende fysiotherapeutische technieken tegenvallen. Met name bij de behandeling van rugklachten. Ze besloot om de opleiding tot chiropractor (Master) in Engeland  te volgen en is sinds 2010 werkzaam als chiropractor. Inmiddels heeft zij zich gespecialiseerd in sportchiropractie.

De kennis en vaardigheden van de uit Amerika afkomstige chiropractie geven goede resultaten. Daarnaast maakt de holistische visie binnen de chiropractie dat zij de gezondheid en de mens veel meer als geheel kan behandelen. Hierdoor is het mogelijk om niet alleen bijvoorbeeld een rugklacht te verhelpen, maar om ook de algehele gezondheid op een hoger niveau te krijgen. Tot op de dag van vandaag is José steeds op zoek naar technieken die op een zo kort mogelijke termijn klachten verlichten. Zij is aangesloten bij de NCA en geregistreerd in het kwaliteitsregister van de SCN.

In het dagelijks leven loopt José graag hard en is moeder van een zoon en dochter.

Praktijkmanager Yvonne

Ik ben Yvonne van der Zanden en per 1 september 2021 ben ik werkzaam bij Chiropractie Avalon in Geldrop als praktijkmanager.

Voor mij is het een pluspunt dat ik binnen deze functie ‘face to face’ contact heb met mensen. Het is dan ook heel goed mogelijk dat u mij aan de lijn krijgt, en als u een afspraak heeft binnen de praktijk zult u mij achter de receptie vinden. Voor u als patiënt fijn om een vertrouwd gezicht te zien bij binnenkomst. Als praktijkmanager ben ik de rechterhand van José en voer ik voor haar alle administratieve en ondersteunende werkzaamheden uit.

Naast mijn werk ben ik moeder van 2 jongvolwassen kinderen en vind ik mijn ontspanning door te wandelen en te koken.