Het team

Chiropractor José Verstraeten DC, MChiro

José begon in 2004 haar carrière als fysiotherapeute. Echter na een tijdje gewerkt te hebben vond ze de resultaten van de verschillende fysiotherapeutische technieken tegenvallen. Met name bij de behandeling van rugklachten. Ze besloot om de opleiding tot chiropractor (Master) in Engeland  te volgen en is sinds 2010 werkzaam als chiropractor. Inmiddels heeft zij zich gespecialiseerd in sportchiropractie.

De kennis en vaardigheden van de uit Amerika afkomstige chiropractie geven goede resultaten. Daarnaast maakt de holistische visie binnen de chiropractie dat zij de gezondheid en de mens veel meer als geheel kan behandelen. Hierdoor is het mogelijk om niet alleen bijvoorbeeld een rugklacht te verhelpen, maar om ook de algehele gezondheid op een hoger niveau te krijgen. Tot op de dag van vandaag is José steeds op zoek naar technieken die op een zo kort mogelijke termijn klachten verlichten. Zij is aangesloten bij de NCA en geregistreerd in het kwaliteitsregister van de SCN en CKR.

In het dagelijks leven loopt José graag hard en is moeder van een zoon en dochter.

Assistente Karin van der Veen

Al jaren maak ik zelf gebruik van chiropractie, en heb nu het geluk bij José te mogen werken. In het dagelijks leven ben ik getrouwd en moeder van een dochter en trotse oma van 2 kleinkinderen. Ik hoop bij te kunnen dragen aan een fijne (werk)sfeer te in deze praktijk. Ik zie u graag aan de balie!